صابون گیاهی پاپایا

صابون پاپایا گیاهی اصل

ضد لک

روشن کننده

و ضد جوش و آکنه

توضیحات بیشتر

 

بیوگرافی نزار قبانی

http://www.smskade.ir/wp-content/uploads/2015/11/nezar-ghabani-a94.jpg

(بیوگرافی نزار قبانی)

شرح: “نزار قبانی” در روز ۲۱ مارس سال ۱۹۲۳ میلادی در شهر دمشق سوریه زاده شد. او در دمشق دیپلم ادبیات و فلسفه را اخذ کرد. معلمین نزار فرانسوی بودند و از همان زمان با آثار شاعران و نویسندگان فرانسوی آشنا گشت. زمانیکه سن وی ۱۵ سال بود، خواهر ۲۵ ساله او به دلیل مخالفت خانواده با ازدواج با مردی که دوست داشت اقدام به خودکشی کرد. در زمان مراسم خاکسپاری، نزار تصمیم گرفت که با شرایط اجتماعی که وی آن را دلیل قتل خواهرش می دانست بجنگد. جریان دیگری که بر نزار تاثیر زیادی گذاشت، ترور همسر وی “بلقيس الراوي” بود، كه در حین بمب گذاري يك گروهك مخالف رژيم عراق در سال ۱۹۸۱ در سفارت عراق در بيروت از بین رفت، نزار كشته شدن همسرش را بهانه اي براي محكوم كردن فتنه ها و تفرقه هاي موجود بين عرب ها قرار مي دهد:

اگر آنان درخت زيتوني را از ربع قرن پيش آزاد كردند
يا ميوه ليمويي را بازگرداندند
و پليدي را از تاريخ محو نمودند
از قاتلان تو تشكر خواهم كرد اي بلقيس
اما آنان فلسطين را ترك كردند تا آهويي را بكشند

نزار قبانی در مورد جهان عرب اینچنین می نگارد: عشق در جهان عرب مانند یک اسیر و برده می باشد و من می‌خواهم که آن را آزاد کنم. من می‌خواهم روح و جسم عرب را با شعرهایم آزاد کنم. روابط بین مردان و زنان در جهان ما درست نیست.
او تا قبل از شكست عرب ها در ژوئن ۱۹۶۶ فقط شعرهای عاشقانه مي سرود، اما پس از آن شكست وارد سياست گشت و قصيده “ياد داشتي بر دفتر شكست” را سرایید، كه در محافل ادبي و سياسي جهان عرب غوغايي به پا کرد. بعضي سرودن اين شعر را به فال نيك پنداشتند و آن را مقدمه اي براي سرودن هر چه بيشتر اشعار سياسي و اجتماعي توسط وی مي دانستد.
نزار زمانیکه در لندن سفیر سوریه بود انگلیسی را آموخت. مدتها بعد در مادرید که محل مأموریتش بود با زبان اسپانیایی آشنا گشت: می دیدم که چه زبان لطیفی می باشد. من به شعرهای ماچادو، خیمِنِز، آلبرتی و لورکا دلبستگی عجیبی پسدا کردم. این زبان نیز، زبان عشق و انقلاب، آب و آتش در کنار هم می باشد. نزار به مدت بیست سال در دستگاه دیپلماسی سوریه خدمت کرد. سرانجام نزار قبانی در آوريل ۱۹۹۸ در لندن از دیده از جهان فرو بست. جنازه او به دستور حافظ اسد رئيس جمهور سوريه، با احترام نظامي و تشريفات رسمي بر دوش هزاران نفر از دوستداران شعر او در دمشق زادگاه وی به خاك سپرده شد. دكتر شفیعی کدکنی در مجموعه شاعران عرب چنین آورده است: چه بخواهیم و چه نخواهیم، چه از شعرش خوشمان بیاید یا نه، قبانی پرنفوذترین شاعر عرب می باشد. این بود زندگینامه نزار قبانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.