صابون گیاهی پاپایا

صابون پاپایا گیاهی اصل

ضد لک

روشن کننده

و ضد جوش و آکنه

توضیحات بیشتر

 

بیوگرافی و زندگینامه غلام حسین بنان

http://www.smskade.ir/wp-content/uploads/2015/08/Gh-banan-m94.jpg

(بیوگرافی و زندگینامه غلام حسین بنان)

شرح: غلام حسین بنان ارديبهشت ماه سال ۱۲۹۰ خورشيدي در تهران خيابان زرگنده (قلهك)، به دنيا آمد. پدر او كريم خان بنان الدوله نوري و مادرش دختر شاهزاده محمد تقي ميرزا ركني (ركن الدوله) برادر ناصر الدينشاه يا پسر محمد شاه قاجار بود. او از شش سالگي از راهنمایی های مادرش که پیانو را بسیار خوب می‌نواخت بهره‌ها گرفت، و بنا به درخواست و توصيه استاد ني به خوانندگي و نوازندگي ارگ و پيانو پرداخت و پیش مرحوم ميرزا طاهر ضياء ذاكرين رثايي و مرحوم ناصر سيف شاگردی کرد. در سال ۱۳۲۱ خوانندگي در راديو را آغاز كرد و به عضویت ارکستر انجمن موسیقی درآمد و با ارکستر شماره یک همکاری را شروع کرد و از بدو شروع برنامه همیشه جاوید «گلهای رنگارنگ» بنا به دعوت استاد داود پیرنیا همکاری داشت. در سال ۱۳۳۲ به پیشنهاد شادروان خالقی به اداره کل هنرهای زیبای کشور منتقل شد، و به سمت استاد آواز هنرستان موسیقی ملی به کار مشغول گردید و در سال ۱۳۳۴ ریئس شورای موسیقی رادیو شد. غلامحسین بنان از ابتدا در برنامه‌های گلهای جاویدان و گلهای رنگارنگ و برگ سبز شرکت داشته و برنامه های متعدد و گوناگون دیگری که از این خواننده بزرگ و هنرمند به یادگار مانده است…

بقیه زندگینامه غلام حسین بنان در ادامه مطلب…

– در این برنامه ها، استادان تراز اول موسیقی سنتی چون روح الله خالقی، ابوالحسن صبا، مرتضی محجوبی، احمد عبادی، حسین تهرانی، علی تجویدی، و… با او همکاری داشته‌اند. بنان در سال ۱۳۱۵ به سمت بايگان در اداره كل كشاورزي استخدام شد و بعد از چندي به شركت ايران بار كه مركز آن در اهواز بود منتقل شد. پس از چند سال به معاونت آن اداره منصوب گرديد. در سال ۱۳۲۱ به تهران آمد و بنا به پيشنهاد مرحوم فرخ كه وزير خواربار بود، به سمت منشي مخصوص وزير به كار پرداخت. بهد از تغيير كابينه، به اداره كل غله و نان منتقل شد و چندي كفالت اداره دفتر و كارگزيني و مدتي هم مسئوليت تحويل كوپن نان تهران را برعهده داشت. در سال ۱۳۳۲ به پيشنهاد شادروان خالقي به اداره كل هنرهاي زيباي كشور منتقل شد و به استاد آواز هنرستان موسيقي ملي به كار مشغول گرديد و در سال ۱۳۳۴ رئيس شوراي موسيقي راديو شد. آذر ماه ۱۳۳۶ وقتی بنان با اتومبیل شخصی در جاده کرج مشغول رانندگی بود با کامیونی که فاقد چراغ ایمنی عقب بود تصادف کرد و در این سانحه چشم راست خود را از دست داد و به همین خاطر همیشه از عینک دودی استفاده می‌کرد.

– غلامحسین بنان در ساعت ۶:۴۵ غروب ۸ اسفندماه ۱۳۶۴، پس از اذان مغرب در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت و بر خلاف وصیتش که مایل بود در گورستان ظهیرالدوله به خاک سپرده شود، در امام زاده طاهر کرج به خاک سپرده شد. او مدت‌ها از بیماری دستگاه گوارش و افسردگی رنج می‌برد. این بود مختصری از زندگینامه غلام حسین بنان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.